Az eGépTár csapatáról

 

Tisztelt Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztel bennünket oldalunk megtekintésével!

A magyar piacon található gépkínálat hatalmas, minden jelentős világmárka képviselteti magát sok kevésbé ismert –ám nem feltétlen rosszabb minőséget jelentő – gyártó termékeivel együtt. A felhasználók nincsenek könnyű helyzetben, minőség, szolgáltatás, ár, alkatrészellátás, határidő, távolság és sok egyéb kérdés merül fel egy eszköz vásárlása előtt. Van, aki a „nagyokra” esküszik, van, aki a kisebb vállalkozásokat választja. Világhírű és kevésbé ismert márkák közül kell eldönteni, milyen eszköz is lenne a legalkalmasabb a feladat elvégzésére. Az e-GépTár Kft. egy fiatal vállalkozás, így nem tudunk a történelmünkről írni, bár tagjaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a gép-, munkaeszköz- és alkatrész kereskedelem, szervizszolgáltatás területén.

Vállalkozásunk a MultiOne derékcsuklós, QTRAK homlokrakodó, CAMS kotrók és kompaktrakodók FASTVERDINI építőipari kisgépek, OKADA bontó adapterek hivatalos magyarországi képviselete. Tevékenységünk a gépek forgalmazásán túl természetesen kiterjed azok alkatrész és szervizellátására is. Márkától függetlenül kínálunk munkaeszközöket, adaptereket teleszkópos, kompakt és homlokrakodókhoz, láncos és gumikerekes kotrókhoz. Hosszúgém szetteket, gém hosszabbítókat, adapter gyorscserélőket, igény esetén egyedi gyártással, átalakítással.

Megbízható, kiváló minőségű termékeket igyekszünk Önnek biztosítani. Kínálatunkban szerepelnek az építőipari termékek mellett az ENOROSSI mezőgazdasági gépgyár termékei is. Továbbá minőségi gumiabroncsok a traktortól a bányagépekig. MANN+HUMMEL és WIX szűrők élettartam garanciával, a világ legnagyobb szűrőgyártójától.

Igényeit megismerve a feladat elvégzésére legalkalmasabb gépet és adaptert  javasoljuk, még akkor is, ha ilyen eszköz adott esetben nincs a kínálatunkban. A legfontosabb szempont, hogy szolgáltatásunkkal elégedett legyen. Segítünk pályázatának megírásában, szükség esetén beruházása finanszíroztatásában.

Reméljük, hogy megkeres bennünket és segítségére lehetünk a következő beruházása megvalósításában.

Üdvözlettel,

e-GépTár Kft.

 

munkagépek – munkaeszközök – alkatrészek – szerviz – pályázatírás – finanszíroztatás

QTRAK homlokrakodók

CAMS munkagép

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

MutiOne rakodógép

  • Prev