A magyar piacon található gépkínálat hatalmas, minden jelentős világmárka képviselteti magát sok kevésbé ismert –ám nem feltétlen rosszabb minőséget jelentő – gyártó termékeivel együtt. A felhasználók nincsenek könnyű helyzetben, minőség, szolgáltatás, ár, alkatrészellátás, határidő, távolság és sok egyéb kérdés merül fel egy eszköz vásárlása előtt. Van, aki a „nagyokra” esküszik, van, aki a kisebb vállalkozásokat választja. Világhírű és kevésbé ismert márkák közül kell eldönteni, milyen eszköz is lenne a legalkalmasabb a feladat elvégzésére. Az e-GépTár Kft. egy fiatal vállalkozás, így nem tudunk a történelmünkről írni, bár tagjaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a gép-, munkaeszköz- és alkatrész kereskedelem, szervizszolgáltatás területén.

Vállalkozásunk az ENOROSSI mezőgazdasági eszközök, OKADA hidraulikus bontókalapácsok és roppantó ollók, FASTVERDINI építőipari kisgépek, Trasteel kanálkörmök, WBE gumihevederek hivatalos magyarországi képviselete. Tevékenységünk a gépek forgalmazásán túl természetesen kiterjed azok alkatrész és szervizellátására is. Kínálunk rakodógépeket, munkaeszközöket, adaptereket teleszkópos, kompakt és homlokrakodókhoz, láncos és gumikerekes kotrókhoz. Hosszúgém szetteket, gém hosszabbítókat, adapter gyorscserélőket, igény esetén egyedi gyártással, átalakítással.

Megbízható, kiváló minőségű termékeket igyekszünk Önnek biztosítani. Kínálatunkban szerepelnek továbbá minőségi gumiabroncsok, gumihevederek és szűrők a traktortól a bányagépekig.

Igényeit megismerve a feladat elvégzésére legalkalmasabb gépet és adaptert javasoljuk, még akkor is, ha ilyen eszköz adott esetben nincs a kínálatunkban. A legfontosabb szempont, hogy szolgáltatásunkkal elégedett legyen. Segítünk pályázatának megírásában, szükség esetén beruházása finanszíroztatásában.

Reméljük, hogy megkeres bennünket és segítségére lehetünk a következő beruházása megvalósításában.

Miért az e-géptár kft?

Országos lefedettség

Bárhová leszállítjuk megrendelt gépét vagy alkatrészét

Bemutatóterem

Telephelyünkön megtekintheti és típustól függően kipróbálhatja termékeinket

Raktárkészlet

Nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így akár azonnal elviheti a kiválasztott gépet

Világmárkák

Kizárólagos importőre és hivatalos képviselete vagyunk az Enorossi, Okada, Cast, Workyquad és Batmatic minőségi gép gyártó vállalatoknak

Alkatrész

A forgalmazott termékekhez készletről vagy rövid határidővel biztosított az alkatrészellátás

Szerviz

A kiszálló szervizesek az ország bármely pontján a helyszínen elvégzik a gépek karbantartását, javítását

Garancia

Gépeinkre a legtöbb esetben 2 év garanciát vállalunk

Szakértelem

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a képviselt termékek területén

munkagépek – munkaeszközök – alkatrészek – szerviz – pályázatírás – finanszíroztatás