Gumipárna 250 BS

Gumipárna, gumipapucs, gumitalp lánctalpakra.

A gumipárnák ötvözik a gumikerekes kotrók abroncsainak kíméletességét, és a láncos kotrók stabilitását.
A  gumipárnák erős, széles kovácsoltvas maggal vannak ellátva, ami biztosítja a stabilitást és az erős felszerelhetőséget.
Könnyen helyre illeszthető, a méretpontos kialakítás és a magra vulkanizált gumiborítás miatt nagyobb erőleadásra képes, mint versenytársai.
A speciális vulkanizálási eljárása biztosítja a kiváló kötést, és az egy darabból álló borítást. Így csökken a leszakadás, leválás lehetősége.

Kérjen ajánlatot gumipapucsra munkagépe és lánctalpa típusának megadásával.

A termék eltérhet a képen láthatótól.

Availability: <p class="stock in-stock"></p> Kategória:

Leírás

Méretek: (mm)

EABCDFL
250110138303812101,6

A vágásálló gumikeverék jól bírja a betonon végzett munkát, és kevésbé károsítja a környezetét, mint a fémtalpak. A keveréket úgy alakították ki, hogy elviselje a 30 tonnás terhelést, amit a nagyobb gépek nyomnak. De ennél a terhelésnél biztosítani tudja a tartósságot, a tapadást a tolóerőhöz, és a fordulékonyságot is.

Alkalmas akár városi alkalmazásra a csendesebb és komfortosabb menettulajdonsága miatt. Sérülés esetén 1-2 perc alatt lehet kicserélni a sérült elemet, és nem kell állásidővel számolni, az új heveder beszerzéséig.

Kevesebb a sárfelhordás gumipárnákkal, mint a talpra szerelhető gumilappal, mert jobban egymásba illenek a szegmensek, és kevesebb a holttér.