Gumipárna 600

gumipárna, gumitalp lánctalpakhoz.

A gumipárnák ötvözik a gumikerekes kotrók abroncsainak kíméletességét, és a láncos kotrók stabilitását.
A gumipárnák erős, széles kovácsoltvas maggal vannak ellátva, ami biztosítja a stabilitást és az erős felszerelhetőséget.
Könnyen helyre illeszthető, a méretpontos kialakítás és a magra vulkanizált gumiborítás miatt nagyobb erőleadásra képes, mint versenytársai.
A speciális vulkanizálási eljárása biztosítja a kiváló kötést, és az egy darabból álló borítást. Így csökken a leszakadás, leválás lehetősége.

Kérjen ajánlatot gumipárnára a géptípus és lánctípus megadásával.

Availability: <p class="stock in-stock"></p> Kategória:

Leírás

Méretek: (mm)

TípusEABCDFL
600 AS600124,4160,4629120,5190
600 CS600119,6155,6699121,1190

A gumipárna vágásálló gumikeveréke jól bírja a betonon végzett munkát, és kevésbé károsítja a környezetét, mint a fémtalpak. A keveréket úgy alakították ki, hogy elviselje a 30 tonnás terhelést, amit a nagyobb gépek nyomnak. De ennél a terhelésnél biztosítani tudja a tartósságot, a tapadást a tolóerőhöz, és a fordulékonyságot is.

Alkalmas akár városi alkalmazásra a csendesebb és komfortosabb menettulajdonsága miatt. Sérülés esetén 1-2 perc alatt lehet kicserélni a sérült elemet, és nem kell állásidővel számolni, az új heveder beszerzéséig.

Kevesebb a sárfelhordás gumipárnákkal, mint a talpra szerelhető gumilappal, mert jobban egymásba illenek a szegmensek, és kevesebb a holttér.