ENOROSSI mezőgazdasági gépgyár története.

Enoagricola Rossi s.r.l. alapítása

Az Enorossi az 1950-es évek közepén kezdte meg működését. Néhány alapító újra akart éleszteni egy vállalkozást,amely sikeresen működött a mezőgazdasági szektorban.

1989, Enorossi az Egyesült Államokban

Néhány év múlva az Enorossi bevonult az amerikai piacra, egy ismert nemzetközi cégcsoport választása a mi termékünkre esett.

1993, Az Egyesült Államokból Kanadába

Az eddigi sikereknek köszönhetően megállapodást kötöttünk egy kanadai vállalattal a stratégiailag fontos kanadai piacon történő megjelenésre.

1997-2006, Elismerés világszerte

A pozitív visszajelzésektől vezérelve az Enorossi megtriplázta értékeit: darabszámok, ügyfelek, termékek.

2007-2014, Új kirendeltségek világszerte

Az Enorossi megnyitotta kirendeltségeit az Egyesült Államokban, Afrikában, Kínában, Oroszországban és Brazíliában.

2014-2015, Hatékonyság javítása

A Vállalat továbbfejlesztette termékeik minőségét egy új porfestő és 2 automata alkatrész rendszer bővítésével. Ezen felül az Enorossi további befektetéseket eszközölt a kutatás-fejlesztésbe és termékkínálatának bővítésébe.

 

A Vállalat szénakezelő gépeket, mezőgazdasági eszközöket és olajsajtoló gépeket tervez és gyárt.

Gépeik nagy teljesítményre és hosszú használatra tervezettek, szállítás előtt a gyárban minden gépet tesztüzemnek vetnek alá.

MINDEN TERMÉKÉRE 24 HÓNAP GARANCIÁT VÁLLAL A GYÁRTÓ.

A minőségre és modern technológiára fókuszálva az Enoagricola Rossi arra törekszik, hogy az egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági eszközgyártó vállalat legyen.

Világszerte rendelkezünk képviseletekkel a minél szélesebb körű kiszolgálás érdekében, legyen az gép, alkatrész vagy háttértámogatás.

Napjainkban termékeink közel 80%-át exportáljuk, legfőképpen az Egyesült Államokba, és a világ minden piacán jelen vagyunk: Amerika, Európa, Ausztrália, Ázsia, Afrika.

Mindig figyelmet fordítunk az ügyfelek igényeire és igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani. Az Enorossi folyamatos hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre.

Az ügyfelek igényeihez szabott gépeinknek köszönhetően több mint 50 országba exportálunk.

 

ENOROSSI termékek

Népszerű termékek

Trasteel gépek

Cast munkagépek

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

atmatic gépek

  • Prev
Nyilatkozok, hogy az Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát elolvastam és az abban leírtakat elfogadom, és hozzájárulok, hogy az e-GépTár Kft. a megadott email címen az aktuális szakmai témákról, ajánlatokról, információkról értesítsen