Garantált megbízhatóság

Guerrino Verdini Úr okos ötletére alapozva, a 40-es években egy nagy műhely került megalapításra használt, vagy a háborúban megsérült gépek javítására, amely az alapító tehetségének köszönhetően a Marche régió gazdasági fellendülését segítette elő.

Az 1942-ben beindult üzletet az alapító fia Sergio is segítette hozzáértésével és tapasztalatával. 1954-re az üzem elérte az ipari méreteket, ahol nagy berendezések és képzett szakemberek gyártották a gépeket elsősorban az

építőipar számára, amely a 60-as években Olaszországban nagy fejlődésnek indult.

A tapasztalatnak és a széleskörű kínálatnak köszönhetően a termékek egyre ismertebbé váltak az országban, több szabadalom és megbízható minőség fűződik a Pesaro-ban működő, mai nevén FASTVERDINI-ként ismert vállalatnak.

 A 80-as évektől kezdve a Verdini család irányítja a vállalkozást, az alapító gyermekei Silvia, Gisella és Massimo vesz részt a vállalat irányításában. Az erőfeszítéseiknek és fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat az egyik világpiac vezető kisgép gyártójává nőtte ki magát nem csak az építőiparban, hanem az útépítés gépei, bontás- és újrahasznosítás gépei területén is. FastVerdini Olaszország és a világ vezető gyártója már 70 év óta.

A FastVerdini gépek az építőipar, betonkarbantartás és feldolgozás, útfelújítás munkálataihoz a kis járdáktól a reptéri burkolatokig.

A tömörítő, vibráló, vágó, fúró és törő kisgépek specialistája. A FastVerdini saját maga tervezi és gyártja termékeit, ellenőrzi a gyártást az első fázistól kezdve, ellenőrzi az alapanyagok minőségét, a gépek összeszerelését, működését.

A FastVerdini nevéhez fűződik több műszaki szabadalom, exkluzív megoldások a Know how-n keresztül, és robotizált technológia segíti a teljesítmény növelésében.

A FastVerdini közép-Olaszországban található Pesaro városában, ami világszerte ismert gépiparáról és bútorairól.

A FastVerdini vezető szerepet tölt be az iparágban köszönhetően megbízható termékeinek, világszerte jelen van több mint 60 országban, több mint 1000 képviselettel.

Több mint 100 féle termék 2 év garanciával HONDA, YANMAR, Benzin és dízel motorokkal.

Irányváltós lapvibrátorvibrátorok

döngölőbékaLehúzógerendák

Népszerű termékek

Trasteel gépek

Cast munkagépek

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

atmatic gépek

  • Prev
Nyilatkozok, hogy az Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát elolvastam és az abban leírtakat elfogadom, és hozzájárulok, hogy az e-GépTár Kft. a megadott email címen az aktuális szakmai témákról, ajánlatokról, információkról értesítsen