e-GépTár Kft és a MultiOne

http://www.multione.com/where-to-buy/hungary/

1998, A kezdet

Az S25D (20Le Yanmar dízel motorral) 3 szivattyúval, emelt hidraulika teljesítménnyel és a hajtáshoz HTS szivattyúval rendelkezik. A Multione megépítette az első teleszkópos gémszerkezetet (dupla H-típusút) cserélhető csúszkákkal. Az S széria 14Le dízel és 13Le benzin motorral készül.

1999, A legjobb kialakítású és multifunkciós koncepció

A Multione az EIMA show (A legnagyobb mezőgazdasági és kertészeti kiállítás Európában) 1 helyezettje lett a „Legjobb Kialakítás és Multifunkciós koncepció" kategóriában. 1999-ben került bemutatásra az SL széria: a közvetlen hajtású kerékmotorok és 30Le Yanmar motor egy nagy karosszériában jelenti a maximális emelési kapacitást, nagy kimenő teljesítményt és számos munkaeszköz választásának lehetőségét. Minden típus szervóvezérelt szivattyúkkal és közvetlen hajtású kerékmotorokkal rendelkezik. Ebben az időszakban a Multione 6 típussal rendelkezett.

2000, Az első 50Le gép: GT50

A Multione GT50 típusa az első 50Le teljesítményű minirakodó több mint 1800kg tömeggel.

2000-ben került bemutatásra a GT széria 50Le Yanmar motorral. Nehezebb és erősebb vázszerkezet, 3,65m magasságig kinyúló teleszkópos gémszerkezet, 3 szivattyú és Poclain radiál dugattyús kerékmotorok jellemezték. A szabadalmaztatott billenő vázszerkezet merevséget és oldalra billenést is lehetővé tett. A GT50 elektromosan vezérelt kimenő hidraulika szivattyúval rendelkezik, képes 84l/p olajáramot és 370bar nyomást kijuttatni az adapterekhez. Csúcssebessége 22km/ó, új kategóriát hozott létre a minirakodók területén.

2001, F széria: Multione csúszókerekes

2001-ben új csúszókerekes típusú rakodó került a kínálatba F széria néven. A 2 szervó vezérelt joystick, 13 és 18Le benzin motorok és a 20Le dízel motor teszi a Multione-t csúszókerekes típusú géppé, teleszkópos gémszerkezettel és számos adapter választásának lehetőségével. Ebben az időszakban a Multione a legszélesebb minirakodó kínálattal rendelkezik, 11 különböző modell 13-50Le közötti motorteljesítménnyel.

Az új Központ

Az első 8000 m2-es épület Grumolo delle Abbadesse-ben, Veneto tartományban található.

2004, Mutlione Fejlődés, továbbfejlesztett gyártási rendszer

A teljes Multione paletta felfrissült. Új vázszerkezet, új teleszkópos gém és kisebb fejlesztések a hidraulika rendszerben. A termékkínálat „Evolution" néven: 2 új modell turbós 32 és 40Le Daihatsu / B&S dízelmotorokkal.
Saját vázszerkezet gyártó üzem, lézervágó - és hajlító berendezések, robotizált hegesztés.

2005, STAR fűnyíró

A STAR, nagy területre való fűnyíró bemutatásra került, kielégítve a piaci igényeket és lefedve a Közép-európai piaci rést.

2007, Új gyártó üzem

A Multione 2. összeszerelő üzeme

2008, M, S, SL és GT szériák

4 új generációs Multione gép került piaci bevezetésre új szintre emelve a minirakodókat: tágas fülke, kiváló kezelhetőség, teljesen új vezérlő rendszer és ergonómia, a kicsi M23B típustól a nagy GT950-ig, ami alkalmas 1,5tonna rakodására 3m magasba, egyedülálló módon.

2011, Zappator

A Multione megvásárolta a Zappator vállalatot, ami a számos földművelő, zöldterület karbantartó és ipari adapter gyártója 1965 óta.

2012, A Qtrak homlokrakodó

Qtrak, 4 kerék kormányzású gépek az ipari és építőipari felhasználáshoz.

Napenergia

További épület került megépítésre a 2 fő épület közé logisztikai feladatok ellátására. Az 550kw/ó napelem rendszer ennek az épületnek a tetejére került megépítésre.

2014, Az új szériák

A MultiOne még egy lépéssel előrébb a minőség, teljesítmény és megbízhatóság jegyében; a kínálat kibővült a 78Le 10-es szériával, melynek emelési kapacitása 2,5tonna, sebessége 32km/ó. A kategória legjobb fülkéje könnyű kezelhetőséggel, kombinálva a kiváló vezetési komforttal, a MultiOne új dimenziót alkotott a minirakodók kategóriájában.

Minőségi Díj

2009 óta a MultiOne ISO9001 tanúsított vállalat, 2014-ben a MultiOne a „Legjobban teljesítő" díjazottja a minőségellenőrzés és gyártási folyamat fokozott figyelemmel kísérése tekintetében.

Trasteel gépek

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

  • Prev
Nyilatkozok, hogy az Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát elolvastam és az abban leírtakat elfogadom, és hozzájárulok, hogy az e-GépTár Kft. a megadott email címen az aktuális szakmai témákról, ajánlatokról, információkról értesítsen