GALUCHO mezőgazdasági gépgyár története.

1920-ban alapította José Francisco Justino Portugáliában a szülővárosában. Kezdetekben kézi erővel készített állati vontatású ekéket, szekereket, mezőgazdasági gépeket.

A 40-es években jó üzletnek tűnt a saját gépek gyártása. Az importált gépek nem feleltek meg a portugál talajminőségnek, és emiatt folyamatos javítani és erősíteni kényszerültem.

A portugál mezőgazdasági termelők kielégítetlen igényei miatt, José Justino és fiai új mezőgazdasági gépek megoldásait fejlesztik. A portugál mezőgazdasági valósághoz igazított új megoldások azonnali sikert aratnak.

A 60-as években a fiaival együtt a legmodernebb technológiába fektettek be hogy korszerűsítsék a gyártást. A nehéz tárcsákra szakosodott gyár új termékei a legnehezebb körülmények között is megállták a helyüket. Emelet belefogtak a mezőgazdasági szállító eszközök fejlesztésébe.

A nehéz boronák sikere megnyitotta az utat az új nemzetközi piacokra. A vállalat Franciaországban, Angliában, Spanyolországban és Németországban a mezőgazdasági gépek legfontosabb nemzetközi vásárokon jelenik meg, és az értékesítés növekszik Afrikában, Európában és a Közel-Keleten. A S. João das Lampas székhelye az Angolában, Marokkóban, Nigériában, Szaúd-Arábiában és Venezuelában működő más leányvállalatok termelési és fejlesztési központjává vált.

80-as 90-es években a Galucho minőségi márkájának hírnevét elismerik Európában, Afrikában, Latin-Amerikában, valamint Közép- és Távol-Keleten.
 
A Galucho termékek iránti megnövekedett kereslet és a termékválaszték növekedése miatt új gyár épül Portugáliában a 2000-es évek elején.
 
A következő években a nagyméretű beruházásoknak és a kifinomult gyártástechnológiának köszönhetően megvédi hírnevét a több mint 70-országban ahova exportálja az erős és megbízható termékeit.
 
2014 után a már 3. és 4. generációs cégvezetésnek köszönhetőn új logóval, új motivációval és új gondolatokkal belevág a mezőgazdasági gépek és szállítójármű üzletág mellett a 3. környezetvédelmi gépek gyártásába.
Galucho gyár

Trasteel gépek

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

MutiOne rakodógép

  • Prev
Nyilatkozok, hogy az Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát elolvastam és az abban leírtakat elfogadom, és hozzájárulok, hogy az e-GépTár Kft. a megadott email címen az aktuális szakmai témákról, ajánlatokról, információkról értesítsen