30,47 MILLIÓ FORINTOT MEGHALADÓ TÁMOGATÁST NYERT az e-gép-tár Kft. a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatási keretből.

A Pénzügyminisztérium által biztosított 30,47 millió forint összegű támogatás segítségével egy új korszerű telephely építésére irányuló beruházás valósul meg az e-GépTár kft. Sződön található telephelyén.

 

Támogató: Pénzügyminisztérium

Kedvezményezett:  e-GépTár Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Telephely fejlesztés az e-GépTár Kft. sződi telephelyén

Támogatás összege: 30,47 millió forint

A projekt várható befejezése: 2021. május 31.

A támogatói szerződés száma: PM_KKVTELEP_2018/74

 

A beruházás során az e-GépTár Kft. TEAOR 4312 '08 Építési terület előkészítése elnevezésű tevékenységét kívánja fejleszteni. Az építőipar fellendülése a vállalat életét is jelentősen befolyásolta. A cég kezdeti kereskedelmi tevékenysége az egyre több megkeresésnek köszönhetően, átalakult. A fő tevékenység a Építési terület előkészítése lett, amelynek keretében bontási és földmunkákat végez. A vállalat 2017. júliusában vásárolta meg az új telephelynek otthont adó a földingatlan a sződi ipari parkban, a Szent István út 6 szám alatt. Ezen a területen kerül megépítésre az e-GépTár Kft. új telephelyének otthont adó könnyűszerkezetű csarnok épület. Az épület hasznos alapterületet cca. 500 m2, az épület magassága helyenként eléri a 7 métert. Az épület külső burkolata hőszigetelt szendvics panelből készül. Az épület szerkezetileg 2 részre osztható. A tervezett új épület egy fél nyeregtetős 195,64 m2 alapterületű műhelycsarnokból és egy kétszintes, közel négyzet alaprajzú kiszolgáló épületből áll, utóbbi igényes nem kifejezetten ipari homlokzati megjelenéssel készül. A fejépület földszintje nagy részben raktározására szolgáló térből áll, ehhez kapcsolódnak a tárgyalók, az irodák és az egyéb szociális helyiségek.

A beruházásnak köszönhetően, a vállalkozás árbevétele a következő években, évente minimum 5 %-s árbevétellel nő. A növekedés mellett, a hatékonyabb munkavégzésnek és a megtakarításoknak köszönhetően növekedő üzemi eredményre is számít. A beruházás eredményeként 1 fővel növeli az alkalmazottak számát is, új gépszerelő végzettségű munkatársra lesz szükség. A beruházás eredményként a munkagépek kisebb szervizelését, illetve karbantartását, valamint az Építési terület előkészítéshez kapcsolódó kiegészítő tevékenységeket a vállalkozás képes lesz önmaga elvégezni. Ennek nem csak költségcsökkentő, illetve hatékonysági szerepe van, hanem erősíti a beruházás környezetei fenntartathatóságát is.

Trasteel gépek

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

  • Prev
Nyilatkozok, hogy az Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát elolvastam és az abban leírtakat elfogadom, és hozzájárulok, hogy az e-GépTár Kft. a megadott email címen az aktuális szakmai témákról, ajánlatokról, információkról értesítsen