MT Gumipárnák

Utólag lánctalpra szerelható MT párnák
Az MT gumipárnák ötvözik a gumikerekes kotrók abroncsainak kíméletességét, és a láncos kotrók stabilitását.
A BRIDGESTONE fejlesztésű gumipárnák erős, széles kovácsoltvas maggal vannak ellátva, ami biztosítja a stabilitást és az erős felszerelhetőséget.
Könnyen helyre illeszthető, a méretpontos kialakítás és a magra vulkanizált gumiborítás miatt nagyobb erőleadásra képes, mint versenytársai.
A speciális vulkanizálási eljárása biztosítja a kiváló kötést, és az egy darabból álló borítást. Így csökken a leszakadás, leválás lehetősége.

Méretek:

Géposztály (tonna) 2,5 t alatt 3 t 4 - 5 t 6 - 9 t 10 - 15 t 16 - 24 t
Párna szélesség (mm) 230 300 400 450 500 600
  250 350       700
            800

A vágásálló gumikeverék jól bírja a betonon végzett munkát, és kevésbé károsítja a környezetét, mint a fémtalpak. A keveréket úgy alakították ki, hogy elviselje a 24 tonnás terhelést, amit a nagyobb gépek nyomnak. De ennél a terhelésnél biztosítani tudja a tartósságot, a tapadást a tolóerőhöz, és a fordulékonyságot is.

Alkalmas akár városi alkalmazásra a csendesebb és komfortosabb menettulajdonsága miatt. Sérülés esetén 1-2 perc alatt lehet kicserélni a sérült elemet, és nem kell állásidővel számolni, az új heveder beszerzéséig.

Kevesebb a sárfelhordás az MT párnákkal, mint a versenytáraknál, mert tökéletesen egymásba illenek a szegmensek.

    

Nincs specifikáció megadva!

Trasteel gépek

Cast munkagépek

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

atmatic gépek

  • Prev
Nyilatkozok, hogy az Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát elolvastam és az abban leírtakat elfogadom, és hozzájárulok, hogy az e-GépTár Kft. a megadott email címen az aktuális szakmai témákról, ajánlatokról, információkról értesítsen