MultiOne 5.2

Az 5-ös széria kompakt, okos, multifunkcionális,dízel motoros rakodógép, amely hatékony minden körülmények között. Két típusból áll: 5.2 és 5.3. Az alapvető tulajdonságaik amelyek a MultiOne gépeket jellemzik: kompakt méret (kevesebb mint 2,5m hossz), derékcsuklós vázszerkezet, 4 kerék hajtás, eszközfelvevő keret melyen több mint 170 féle adapter használható. A gépeket Kubota motorok hajtják 25 és 28 lóerővel. Mindkettő 3 hengeres, víz és hidraulika olaj hűtéssel rendelkeznek. A teleszkópos gémszerkezet, az úszó rendszer és a 2 teljes értékű szivattyúval ellátott hidraulika rendszer teszik ezt a gépet azzá, amire a hatékony és megbízható rakodókat kereső felhasználók vágynak.

5.2

 

 Biztonság

-          Borulás védőkeret nagy teherbírású acélból, ROPS minősített

-          Fém tető

-          2 munkalámpa

-          Műszerfal jól látható műszerekkel

-          Alacsony tömeg középpont a stabilitás érdekében egyenetlen talajon is

 

Komfort

Az 5-ös széria kezelőhelye magas komfortot és biztonságot nyújt. Az ergonomikus ülés kényelmes vezetést biztosít.

 

Motor

Ez a kategória Kubota közvetlen befecskendezéses dízel motorral szerelt 25 és 28 lóerő teljesítménnyel. A motorok megfelelnek a szabályozásoknak és alacsony fogyasztással rendelkeznek. Felszerelhetőek katalizátorral nehezen szellőző helyeken való használat  esetére.

 

Hajtás

4 kerékmotor: nagy teljesítmény extrém hőmérsékleten is

Vészfék: biztonság és hatékonyság

 

Hidraulika rendszer

A hidraulika 2 szivattyúból áll a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Köszönhetően a rendszernek, a munkaeszközök folyamatos olaj ellátást kapnak és a maximum teljesítményen dolgozhatnak, függetlenül a gémszerkezet hidraulikájától.

 

Kabin

A rossz időjárási körülmények esetére ROPS minősített üveg fülkével szerelhető, mely minden irányban kitűnő kilátást biztosít.

A fülke 3 utas fűtéssel rendelkezik és együtt a fűthető ergonomikus üléssel, a leghidegebb körülmények között is biztosítja a komfortos munkavégzést. A precíz tervezésnek és minőségi anyagokból való kivitelezésnek köszönhetően a MultiOne fülkéje nagyon komfortos és csendes azok számára is, akik hosszabb időt töltenek munkavégzéssel.

Az ajtónyílás nagy, a zaj- és hőszigetelés minősége és hatékonysága tökéletes.

 

Műszerfal

A vezérlő panel a kezelő jobb oldalán helyezkedik el. Minden műszer kezelőbarát és könnyen elérhető. A joystick a gém és eszközműveleteket vezérli.

 

Teleszkópos gémszerkezet

A  gémszerkezet „dupla H” kialakítása a terhet a géphez közel tartja biztosítva a stabilitást akár 2 tonna terhelésnél is.  Az eszközre való rálátás biztosított megemelt pozícióban is. A gémszerkezet nehéz terhek emelésére tervezett. A speciális rezgéscsillapító csúszkák egyszerűsítik a karbantartást, hatékonyabbá teszik a munkavégzést. A joystick által vezérelt teleszkópos gémszerkezet magasabb kinyúlást eredményez.

 

MULTIONE 5.2  
   
Motor Kubota
Hengerek száma / teljesítmény 3 hengeres 25 HP diesel
Hűtés víz
Üzemanyag tank 25 l
Hajtás 4 kerék, direkt hajtás
Max. sebesség 14 km/ó
Max. billenő terhelés * 1020 kg
Emelési kapacitás egyenesen * 820 kg
Kimenő hidraulika teljesítmény 34 liter/perc
Max. emelési magasság 2,75 m
Szivattyúk száma 2
Joystick 4 funkciós
Tömeg 960 kg
Méretek mm (szxhxm) 980 x 2390x 1960
Standard gumik 23 x 8.50-12
* pótsúllyal  
   
Gumiméretek Gép szélesség (sz)
23x8.50-12 980 mm
23x10.50-12 1090 mm
 26x12.11-12  1200 mm

Trasteel gépek

Cast munkagépek

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

atmatic gépek

  • Prev
Nyilatkozok, hogy az Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát elolvastam és az abban leírtakat elfogadom, és hozzájárulok, hogy az e-GépTár Kft. a megadott email címen az aktuális szakmai témákról, ajánlatokról, információkról értesítsen