Árokmaró

Hidraulikus árokmaró adapter CAMS kompaktrakodóhoz és midikotróhoz. Különböző méretű és körömkialakítású láncok segítik a munkavégzést. Az eszköz alkalmas öntözőrendszerek vagy egyéb kábelek, csőrendszerek helyének a kialakítására. Laza, kötött vagy köves talajon is alkalmazható a megfelelő minőségű körmökkel. Ajánlatkéréshez kérjük adja meg a rakodógépe típusát, évjáratát, a kért csigaátmérőt és talajminőséget. A termék típustól függően eltérhet a mellékelt ábrától.

Hidraulikus árokmaró adapter bármilyen típusú kompaktrakodóhoz és midikotróhoz. Különböző méretű és körömkialakítású láncok segítik a munkavégzést.

Az eszköz alkalmas öntözőrendszerek vagy egyéb kábelek, csőrendszerek helyének a kialakítására. Laza, kötött vagy köves talajon is alkalmazható a megfelelő minőségű körmökkel.

Nincs specifikáció megadva!

Trasteel gépek

Cast munkagépek

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

atmatic gépek

  • Prev
Nyilatkozok, hogy az Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát elolvastam és az abban leírtakat elfogadom, és hozzájárulok, hogy az e-GépTár Kft. a megadott email címen az aktuális szakmai témákról, ajánlatokról, információkról értesítsen