MultiOne 1.1

A MultiOne legkisebb típusa a magán- és kisebb vállalkozói szektort célozta meg. Ez a kis gép kiválóan alkalmas a háztáji munkák és kisebb kertészeti munkák elvégzésére. Rakodás, fűnyírás, talajfúrás, árokmarás, hóeltakarítás és más egyéb munkálatok, amelyek elvégezhetőek ezzel a multifunkciós kisgéppel.

1.1

-          3 kerék hajtású gép hátsó kerék kormányzással.

-          Zero fordulási sugár szűk helyeken történő használathoz.

-          Hidrosztatikus hajtás vezérlővel a kerekek megcsúszásának és a vezetési problémák elkerülése érdekében  bármilyen felületen.

-          Yanmar dízelmotor, 12 Le, egyhengeres, léghűtéses, alacsony fogyasztás és nagy nyomaték, amely képes minden szükséges energiát a munkaműveletekhez közvetíteni különböző alkalmazások esetében is.

-          Első gém univerzális gyorscsatlakozóval, több mint 10 különböző munkaeszközzel.

-          Önszintező csomag a terhelést állandó szintben tartásához.

-          Traktor mintás vagy gyep gumikkal is kérhető.

 

Ez a típus kertek karbantartására és pázsit gondozására ajánlott. Olyan felhasználók számára fejlesztett, akik szeretnének hatékonyan, de másoktól függetlenül elvégezni munkájukat.

Hála az alkalmazott technológiának, az 1.1 eleget tesz az összes követelménynek a tisztítási, fűnyírási és rakodási munkálatok során. Könnyen kezelhető, kényelmes és biztonságos; a fordulási sugár nullával egyenlő, így garantálva a könnyű kezelhetőséget, még a szűk helyeken is. A 3 kerekű hidrosztatikus hajtás  pedál vezérléssel minden terepen kényelmesen alkalmazható és biztosítja a rendelkezésre álló nagy teljesítményt akkor, amikor csak szükséges.

MULTIONE 1.1
 
   
Motor Yanmar L100
Hengerek száma / teljesítmény 1 hengeres 12 HP diesel
Ürtartalom 406 cc
Fordulatszám 3600
Hűtés levegő
Üzemanyag tank 3 l
Hajtás 3 kerék
Max. sebesség 8 km/ó
Hajtás kimenő  nyomaték 3920 Nm
Max. billenő terhelés * 320 kg
Max. hidraulikus emelő erő 400 kg
Emelési kapacitás 250 kg
Kimenő hidraulika teljesítmény 19 liter/perc
Max. magasság 1,8 m
Szivattyúk száma 2
Joystick 4 funkciós
Tömeg 390 kg
Méretek mm (szxhxm) 993 x 1837 x 1304
Standard gumik 18 x 9.50-8
* pótsúllyal  

Trasteel gépek

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

  • Prev
Nyilatkozok, hogy az Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát elolvastam és az abban leírtakat elfogadom, és hozzájárulok, hogy az e-GépTár Kft. a megadott email címen az aktuális szakmai témákról, ajánlatokról, információkról értesítsen