MultiOne 5.3

Az 5-ös sorozat egy kompromisszumot kínál a hatékonyság és gazdaságosság között, ami megkülönböztet egy MultiOne rakodót a piacon az innováció, a technológia és a design területén. Az 5.3-as alkalmas az összes karbantartási munkára, a magán-, és közterületek fenntartásánál. Egy gép, amely megfelel több különböző alkalmazási területen, köszönhetően a gyorsaságának és az egyszerű eszközcseréknek, melyből nagyon sok lehetőség áll rendelkezésre. Az 5.3-as típus elterjedt az építőipari és mezőgazdasági felhasználók körében is, mivel teherbírása és rakodási magassága számos feladat ellátására alkalmassá teszi.

5.3 

Biztonság

-          Borulás védőkeret nagy szilárdságú acélból, ROPS, FOPS minősített 

-          2 nagy teljesítményű munkalámpa

-          Vezérlőpanel jól látható jelzésekkel

-          Alacsony teherközéppont a stabilitás érdekében egyenetlen talajon is

-          Biztonsági rendszer a munkaeszközök aktiválásához

 

Műszerfal

A műszerfal a kezelő jobb oldalán található. Minden műszer jól olvasható és látható. A joystick vezérli az összes gém és eszközműveletet.

 

Komfort

Az 5.3 széria kezelőhelye magas komfortot és biztonságot nyújt. Az ergonomikus ülés kényelmes vezetést biztosít.

 

Teleszkópos gémszerkezet

A  gémszerkezet „dupla H” kialakítása a terhet a géphez közel tartja biztosítva a stabilitást akár 2 tonna terhelésnél is.  Az eszközre való rálátás biztosított megemelt pozícióban is. A gémszerkezet nehéz terhek emelésére tervezett. A speciális rezgéscsillapító csúszkák egyszerűsítik a karbantartást, hatékonyabbá teszik a munkavégzést. A joystick által vezérelt teleszkópos gémszerkezet magasabb kinyúlást eredményez.

 

Motor

Az 5.3-as típus Yanmar közvetlen befecskendezéses dízelmotorral szerelt 28 lóerő teljesítménnyel. A motorok megfelelnek a szabályozásoknak és alacsony fogyasztással rendelkeznek. Felszerelhetőek katalizátorral nehezen szellőző helyeken való használat esetére.

 

Hajtás

4 kerékmotor: nagy teljesítmény extrém hőmérsékleten is.  

Vészfék: biztonság és hatékonyság.

 

Hidraulika rendszer

A hidraulika 3 szivattyúból áll a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Köszönhetően a rendszernek, a munkaeszközök folyamatos olaj ellátást kapnak és a maximum teljesítményen dolgozhatnak, függetlenül a gémszerkezet hidraulikájától. A hidraulika rendszer független olajhűtővel rendelkezik.

 

Dupla sebesség

Egy speciális  egységnek köszönhetően lehetőség van a gém és eszköz műveletek 2 sebességes szabályozására emelt hidraulika teljesítmény módban. A rendszer egy kapcsolóval vezérelhető a műszerfalon. Ennek köszönhetően a gém sebessége és egyes adapterek teljesítménye növelhető.

 

Kabin

A rossz időjárási körülmények esetére az 5.3-as típus ROPS-FOPS minősített üveg fülkével szerelhető, mely minden irányban kitűnő kilátást biztosít.

A fülke 3 utas fűtéssel rendelkezik és együtt a fűthető ergonomikus üléssel, a leghidegebb körülmények között is biztosítja a komfortos munkavégzést. A precíz terezésnek és minőségi anyagokból való kivitelezésnek köszönhetően a MultiOne fülkéje nagyon komfortos és csendes azok számára is, akik hosszabb időt töltenek munkavégzéssel.

Az ajtónyílás nagy, a zaj- és hőszigetelés minősége és hatékonysága tökéletes. Opcióban kérhető rádió mp3 lejátszóval.  

MULTIONE 5.3
 
   
Motor Yanmar
Hengerek száma / teljesítmény 3 hengeres 28 HP diesel
Ürtartalom 1116 cc
Fordulatszám 3200
Hűtés víz
Üzemanyag tank 25 l
Hajtás 4 kerék, direkt hajtás
Max. sebesség 15 km/ó
Hajtás kimenő  nyomaték 4850 Nm
Max. billenő terhelés * 1140 kg
Max. hidraulikus emelő erő 1500 kg
Emelési kapacitás* 900 kg
Kimenő hidraulika teljesítmény 42 liter/perc
Max. magasság 2,75 m
Szivattyúk száma 3 - emelt hidraulika rendszerrel
Joystick 11 funkciós
Tömeg 1050 kg
Méretek mm (szxhxm) 1090 x 2390 x 1960
Standard gumik 23 x 10.50-12
* pótsúllyal  
   
Gumiméretek Gép szélesség (sz)
23x8.50-12 980 mm
27x8.50-15 1000 mm
23x10.50-12 1090 mm
26x12.00-12 1200 mm
   

Trasteel gépek

Cast munkagépek

Okada

Fastverdini

Enorossi munkagépek

atmatic gépek

  • Prev
Nyilatkozok, hogy az Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát elolvastam és az abban leírtakat elfogadom, és hozzájárulok, hogy az e-GépTár Kft. a megadott email címen az aktuális szakmai témákról, ajánlatokról, információkról értesítsen